Beveiliging, kwaliteit en voorwaarden.

Servoy_logo
AWS%20Amazon_Web_Services_Logo
iso2001 logo

Amazon web services

Newbase maakt gebruik van de publieke web-dienst van Amazon, “Amazon Web Services (AWS)”.

Amazon is de marktleider in cloud-infrastructuur. De servers van Newbase bevinden zich in de datacenters van Amazon in Europa. Aldaar maken we gebruik van diverse beschikbaarheids-zones (availability zones) om ervoor te zorgen dat we altijd beschikbaar zijn, ook al valt er eentje uit. De dienst en applicaties van Newbase zitten volledig in the cloud. Newbase maakt daarbij gebruik van Elastic Load Balancing om flexibel te reageren op hoeveelheden dataverkeer. Afhankelijk van de druk op https://newbase-prod.newbase.servoy-cloud.eu/ past het toegangangspunt zijn capaciteit aan. Dit geeft ons tevens out-of-the-box veiligheidsinstellingen, zoals DDoS beveiliging, SSL veiligheidsprotocollen en crypothografischeciphers.

De Amazon web services worden beschikbaar gemaakt via onze provider Servoy. Met de ontwikkeltools van Servoy bouwt Newbase haar ERP oplossing. Servoy heeft het ISO 27001 certificaat. Amazon web services heeft alle mogelijke certificaten in huis, bekijk deze hier. Aangezien Newbase haar ERP software beschikbaar stelt via de infrastructuur van deze providers zijn voor jou (en voor ons) de vermelde certificaten van belang.

Geautomatiseerde software releases

We kunnen dagelijks updates uitvoeren zonder onderbreking van de service. Eens in de week is er een onderhoudsmogelijkheid met downtime van ongeveer 2 minuten op maandagmorgen, buiten kantoortijden inzake een nieuwe release. We gebruiken diverse integratie testen om er zeker van te zijn dat Newbase werkt zoals bedoeld. Deze tests vinden plaats bij iedere aanpassing en als er zelfs maar een test faalt wordt de nieuwe code niet live gezet in productie.

Wordt de data versleuteld?

Alle data van de Newbase SaaS omgeving wordt versleuteld over het internet getransporteerd. Tevens wordt alle data versleuteld opgeslagen. Dit is ook vastgelegd in de ISO certificering bij Servoy en Amazon AWS.

Backups

Er wordt dagelijks een volledige back-up gemaakt (versleuteld met GPG, GNU Privacy Guard) en 90 dagen bewaard.
Elk uur maakt Newbase een snapshot (versleuteld met KMS(Key Management Service)) en deze wordt 30 dagen bewaard.
Back-ups worden maandelijks getest door een volledig herstel uit te voeren op een systeem dat gescheiden is in een testnetwerk (om mogelijke bloodstelling van productiegegevens te voorkomen).

Ons service-niveau

Newbase garandeert een duidelijk serviceniveau op ieder moment, zoals beschreven in onze Service Level Agreement. Als er problemen zijn met onze dienst, wordt dit gecommuniceerd en continu bijgehouden.

Persoonlijke gegevens

Alle gegevens en informatie van onze gebruikers worden veilig opgeslagen op onze servers bij AWS in Frankfurt.
Klantgegevens worden niet los van elkaar op verschillende plekken opgeslagen. Andere gebruikers of onbevoegden kunnen er echter niet bij. Strikte privacy maatregelen zijn genomen dit te voorkomen.

Applicatie monitoring

Onze AWS-oplossingen worden continu in de gaten gehouden en onze servers worden continu gemonitord. Bovendien houden onafhankelijke 3rd parties onze toegangspunten in de gaten en laten zij het ons direct weten wanneer zich een probleem voordoet. 

Newbase BV - Zekeringstraat 32C - 1014 BS Amsterdam - info@newbase.nl - 020-6111444