Ons platform met onze integraties

Het Newbase Platform!

Newbase heeft de afgelopen twintig jaar een uitgebreid platform opgebouwd met volledige integraties met verschillende partners.

Twinfield

Online accounting

Newbase integreert al meer dan 13 jaar Twinfield vanuit maar één gedachte. Alles maar één keer doen. Twinfield levert een volledige online boekhoud oplossing. En Newbase vult daar naadloos op aan met een voorraad, projecten en service & support oplossing. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie's (add-on).

Scan & herken inkoopfacturen

Met Basecone krijg en houd jij volledige controle over de factuurverwerking. Onze software herkent en verwerkt facturen automatisch waardoor jij tijd wint, die je vervolgens in kunt zetten voor de groei van je organisatie. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie's (add-on).

Basecone
Twinfield

Microsoft 365

Koppel je Microsoft 365 omgeving met 2FA aan Newbase en bepaal zelf de mate waarin Newbase kan koppelen.
E-mail met Outlook of Google Gmail.
Relaties met Microsoft Personen.
Afspraken met Microsoft Agenda.
Documenten met Microsoft Sharepoint.
Integratie met MS Word.
Export naar Microsoft Excel.

Google Workspace

Koppel je Google omgeving met 2FA aan Newbase en bepaal zelf de mate waarin Newbase kan koppelen.
E-mail met Google Gmail.
Afspraken met Google Agenda.
Documenten met Google Drive.
Export naar Google Spreadsheets.

Basecone
Snelle en veilige factuurafhandeling voor elke organisatie

Payt

Newbase heeft een strategische partnership met Payt voor een gestructureerd debiteurenproces zonder zorgen & persoonlijk contact. Payt regelt het namelijk. Met Newbase zorg je ervoor dat al je facturen worden verzonden naar of de klant en/of Payt in de “cc" of “bcc". Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie's (add-on).

Scanner / WMS toepassing

Newbase en Bizbloqs hebben al meer dan 10 jaar een volledige integratie. Bestellen vanuit Newbase, ontvangen met de scanners in Bizbloqs. Verkopen uit Newbase, uitgifte via scanners met Bizbloqs. Continue tellen met de scanners en voorraadmutaties verwerken in Newbase. Koppel aan de pakketdiensten. Direct de kosten terug naar Newbase. Het kan simpelweg niet efficiënter. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie (add-on).

Bizbloqs
Power BI

Microsoft Power BI / Quanto

Newbase heeft een strategische partnership met Quanto om excellente inzichten te verkrijgen via Microsoft PowerBI live gekoppeld aan de uitgebreide ERP oplossing van Newbase. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie's (add-on).

Webshops

Waarom opnieuw het wiel uitvinden inzake een webshop als alles al standaard kan met Optimizers en dus direct meer business doen. Alles is dan al geregeld: producten, voorraad en prijsafspraken met klanten. Met App4Sales heb je de mobiele verkoop app als de perfecte oplossing voor het digitaliseren van je orderproces. Met App4Customers heb je de order app voor je B2B klanten. Laat je klanten bestellingen plaatsen met Portal4Sales. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie's (add-on).

Optimizers
PCA

Digitale planbord en mobiele tools

Digitaliseer jouw buitendienst-planning met intelligente software en zet je organisatie op voorsprong Met het digitale planbord en mobiele tools van PCA heb je jouw monteurs, vakmannen, installateurs of technische teams sneller en slimmer op de rit. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie's (add-on).

Andere koppelingen

Heb je iets specifieks nodig? Bijvoorbeeld
-Opdrachten in het systeem van jouw logistieke partner laden?
-Service tickets ophalen uit het systeem van je klant?
-Verkoopfacturen laden in het systeem van jouw klant?
-Gereedmeldingen automatisch verzorgen in derde systemen?
-Specifieke rapportages opstellen en periodiek versturen?
Alles wat specifiek als wens geldt kan verzorgd worden door de specialisten van Qlic. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden voor deze extra functie's (add-on). Of neem gelijk contact op met Qlic.

Optimizers

Newbase BV - Zekeringstraat 32C - 1014 BS Amsterdam - info@newbase.nl - 020-6111444