De business consultants van Now Your'in

Newbase-presentatie

Ervaren business consultants hebben je snel op weg.

Heb je zelf minder tijd voor een volledige ERP inrichting. Schakel de aangesloten business consultants in van Now Your’in.

CleanShot%202024 04 12%20at%2009.13.58@2x


Mariëlle Beentjes

Mijn naam is Mariëlle Beentjes. Ik help mensen en organisaties met hun ontwikkeling. Dit kan op basis van coaching of counseling zijn. Maar ook door mee te denken met bedrijven over hun processen en softwaresystemen. Ik zie de weerstanden en waar processen soms niet lekker lopen. In mijn werk focus ik me op het goed meekrijgen van medewerkers. Ik laat zien hoe ze efficiënt kunnen werken en via een goed ingericht systeem inzicht in hun bedrijfsprocessen kunnen krijgen. Dat maakt hun werk efficiënter en vaak ook leuker.

CleanShot%202024 04 12%20at%2009.14.07@2x


Arti
Hannoe

Mijn naam is Arti Hannoe. Ik werk als freelancer en help ondernemers om structuur en overzicht in hun werk te krijgen. Ik neem daarvoor meer dan 17 jaar ervaring mee als Personal Assistant (PA). Met mijn aanpak geef ik ondernemers de handvatten die ze nodig hebben om een bedrijf te laten groeien. Ik geloof dat iedere ondernemer succesvol is. En dat het helpt om privé en zakelijk te scheiden, zodat je steeds overzicht hebt. Dit kan op allerlei vlakken zijn, bijvoorbeeld agendabeheer en administratie. Maar ook als het gaat om het formuleren van je verwachtingen of je doelen. Ik ben van veel markten thuis.


Jij hier?

Meld je aan bij Now Yourin

CleanShot%202024 04 12%20at%2009.14.18@2x


Angela Heemskerk

Mijn naam is Angela Heemskerk. Met mijn bedrijf Budgetcoach Bollenstreek help ik particulieren, zzp-ers én midden- en kleinbedrijf (MKB). Bijvoorbeeld door bij startende ondernemers te helpen met het opzetten van hun administratie. En door hun boekhouding voor hen bij te houden. Ook zijn er particulieren of bedrijven die het overzicht niet meer hebben. Dan ben ik er om weer orde in de chaos te creëren en de administratie weer op de rit te krijgen.

CleanShot%202024 04 12%20at%2009.14.22@2x


Leo
Boekhoudt

Mijn naam is Leo Boekhoudt. Vanuit mijn bedrijf De Boekhouders Boutique help ik gedreven ondernemers. Dat doe ik door hun boekhouding uit handen te nemen. En daarmee ook de zorgen en hoofdpijn die ze ervaren. Zo krijgen ondernemers rust. Ik kijk daarbij naar het bedrijf én naar de ondernemer. Als er processen zijn die simpeler kunnen, dan wijs ik klanten daarop. Dat kunnen ook eenvoudige oplossingen zijn. Het kan klanten bijvoorbeeld al enorm helpen om met professionele offertes te gaan werken. Of door een Ideal-link op te nemen op hun factuur.

CleanShot%202024 04 12%20at%2009.14.30@2x


Marjolein Janson

Mijn naam is Marjolein Janson. Ik ben consultant voor financiële software. Met mijn bedrijf NowYourIn help ik financiële specialisten slimmer te werken met nieuwe software. Omdat ik de afgelopen jaren veel jaarrekeningen en aangiftes verzorgde, heb ik veel verschillende software bij klanten gezien. Ik zag daarbij dat klanten hun financiële programma’s vaak niet optimaal gebruikten. Dat is zonde, want dan haal je niet alle nuttige bedrijfsinformatie eruit. Ik heb besloten met mijn bedrijf in dat gat te springen. Nu help ik zowel bedrijven als softwareleveranciers het beste te halen uit hun financiële software.

Newbase BV - Zekeringstraat 32C - 1014 BS Amsterdam - info@newbase.nl - 020-6111444