Daar worden onze gebruikers echt elke dag blij van!


Waarom Newbase?

Onze unieke argumenten waarom wij altijd glimlachende gebruikers hebben!

Kant en klare business software op basis van branche templates met Newbase.
Per rol volledig op maat in te richten. Dus gebruik alleen wat je nodig hebt.
Focus met Newbase op wat je goed kunt en maak het verschil.
Voeg naadloos functies toe jouw groeiende organisatie.
Functies en widgets die ontworpen zijn vanuit de behoefte van de gebruiker.

Onze business software is opgebouwd uit:
Functional widgets, voor je dagelijkse werkzaamheden.
Performance widgets om te weten waar je staat als organisatie.
Smile widgets om met een grote glimlach je werk nog beter te kunnen doen.

Newbase
handelssoftware 
omgeving

Maak het verschil.
Slimmer, sneller, completer, beter.


Bekijk onderstaand de standaard handelsmogelijkheden.

Newbase
projecten software
omgeving

Newbase handelssoftware aangevuld met onderstaande functies voor volledige projectgestuurde organisaties.


Bekijk onderstaand de extra project mogelijkheden.

Newbase
service/support software
omgeving

Newbase projecten software aangevuld met onderstaande functies voor volledige servicegerichte organisaties.


Bekijk onderstaand de extra service/support mogelijkheden.

Alle omgevingen een volledige integratie met je huidige Twinfield / Basecone omgeving.

Compleet CRM en relatiebeheer

Klant projecten als totaalbeeld

Voer alles maar een keer in! Alles gekoppeld en inzichtelijk rondom de relaties waarmee je zaken doet. Zelfs gecombineerd met marketing kenmerken heeft Newbase een volledig maar bovenal een praktisch CRM.


Klant projecten als totaalbeeld

Klant projecten als totaalbeeld

Een compleet overzicht van je project! Verkoopoffertes, verkoopopdrachten, meer- en minderwerk. Een compleet logboek van alle documenten en contactmomenten. Maar bovenal alles cijfermatig op orde!


Service projecten

Service projecten

De volledige kapstok inzake service & dienstverlening. Leg je SLA vast met je klant. Regel je periodieke facturatie. Waar verleen je service op en leg service producten vast. Beheer reserve onderdelen. Laat automatisch via e-mail je service tickets binnenlopen en communiceer met je klanten via een blog rondom een ticket. 

Praktisch je verkooppijplijn in beeld

inkoopfactuur

Maak eenvoudig een verkoopofferte of een verkoopopdracht. Direct leveren uit voorraad of inkopen voor een verkoopopdracht (dropshipment). Eerder afgenomen producten bekijken, de opdracht historie direct inzien. 


Uren schrijven (ook aparte app)

inkoopfactuur

Uren schrijven met variabel instelbare mogelijkheden. Verschillende uursoorten, tarieven en instelbaar per project (medewerker). Je kunt het eenvoudig inzetten of uitgebreid (gecombineerd). Wil je tevens reistijd en reiskosten boeken, geen probleem. Stopwatch functie, kan!

Service tickets

inkoopfactuur

Koppel je support mailbox aan Newbase. Service tickets worden automatisch ingelezen. Klanten krijgen direct een ticketnummer terug en communiceer met je klanten via een blog rondom de service tickets. Daarmee zijn al je support collega’s direct op de hoogte van de werkzaamheden rondom een ticket.

Complete opdrachtverwerking

inkoopfactuur

Maak eenvoudig een verkoopopdracht. Je kunt direct uit voorraad leveren of specifiek inkopen (dropshipment). Eerder afgenomen producten bekijken en de opdracht historie direct inzien.OHW met POC boekingen

inkoopfactuur

Projecten met kosten en opbrengsten in verschillende periodes? Gebruik de onderhanden werk module! Geen verrassingen op je W&V rekening. Eerst naar de balans en dan via POC module tussentijds resultaat nemen op de begrootte marge.Afsluiten? Van de balans naar het resultaat.

Service offerte/opdracht

inkoopfactuur

Werken met offertes en opdrachten rondom serviceprojecten? Dat kan! Maak een keuze uit onze service modules. Zo kunnen verschillende afdelingen met verschillende modules werken.Volledig digitaal voorraadbeheer

inkoopfactuur

Je volledige proces van A tot Z vertaald naar jouw eigen systeem. Dat begint met het vullen van je verkooppijplijn, vervolgens door naar opdrachtverwerking en facturatie. Inkopen voor de voorraad of voor een verkoopopdracht (dropshipment)

Agenda = proces > time to invoice

tijd_schrijven

Koppel je Microsoft agenda. Gelijk een volledige tijdregistratie voor je projecten en medewerkers. Dus ... Je agenda op orde? Dan is het proces van time to invoice gelijk geregeld. Je hoeft geen uren meer te schrijven.

Service periodieke facturatie

POC

Een contract voor 1 of meer diensten? Factureren per maand, kwartaal of per jaar? Alle diensten combineren op 1 factuur. Indien wenselijk per periode gespreid en dekking in beeld.


Inkopen

inkoopfactuur

Een besteladvies, inkopen in een andere eenheid dan verkoop. Meerdere leveranciers per product. Staffel prijsafspraken. Internationaal inkopen, dropshipments. Alles netjes aan elkaar gelinkt. Bij de ontvangst zien of het aan een verkoop is gekoppeld.

Kijk vooruit met begrote tijd

tijd

Alle agenda’s van medewerkers in beeld? Automatisch gekoppeld aan projecten in Newbase. Daarmee de geplande, begrote en besteede tijd in beeld. Niet alleen tot en met nu toe, maar ook naar de toekomst. Dus niet meer verrast worden door projecten die uit de tijd lopen. Direct schakelen met de projecten module van Newbase.

Service onderdelen

tijd

Waar verlenen we nu service op? Welke onderdeel zit wel in het contract? Welk serienummer loopt uit datum? End of Support producten? End of live onderdelen? Welke locatie staan de te servicen onderdelen? Welke reserve producten staan hier tegenover? Allemaal antwoorden direct vanuit de uitgebreide service modules van Newbase.

Ontvangst magazijn

inkoopfactuur

Snel en eenvoudig ontvangsten inboeken. Combineer mogelljk met een scanner toepassing van Bizbloqs. Deel ontvangst, slimme magazijnroutes. Van eenvoudige magazijn verwerking tot slimme en complete ontvangst toepassingen.

Project planning

inkoopfactuur

Je agenda in sync met Microsoft 365 of Google calendar. Direct gekoppeld aan je projecten. Daarmee direct vanuit je begrote tijd plannen vanuit de Newbase projecten module naar de agenda. En de besteede tijd direct terug in je projecten administratie.

Service reserve onderdelen

inkoopfactuur

Service contracten afgesloten met klanten. Heb je reserve producten op de plank liggen? Gekoppeld aan de voorraad module in combinatie met de producten module en gekoppeld aan de service onderdelen levert je een dekking getal op. Daarmee borg je de kwaliteit en je SLA.

Tellen

inkoopfactuur

Tellingen verwerken met een export- en import functie in Newbase. Combineer mogelijk met een scanner toepassing van Bizbloqs voor continue tellen en verwerken. Dat is superhandig. En bij tellen wordt natuurlijk continu een voorraadmutatie geboekt naar Twinfield.

Verplichtingen

inkoopfactuur

Als projectleider wil je niet verrast worden. Met de Newbase inkoop verplichtingenadministratie weet je altijd wat je hebt ingekocht, welke waarde er nog ontvangen moet worden tot en met de waarde van de aangegane verplichting.

Service budget

inkoopfactuur

Heb je een budget op een contract. Wil je weten hoever je bent inzake je budget. Koppel je budget aan een service project, Maak kosten op je service aanvragen (tickets) en bekijk waar je staat ten opzichte van facturatie.

Uitgifte magazijn

inkoopfactuur

Snel en eenvoudig pakbonnen aan kunnen maken. Combineer mogelijk met een scanner toepassing van Bizbloqs in combinatie met koppeling naar de pakketdiensten. Deel uitgifte, slimme magazijnroutes, gewichten, colli, variabele afleveradressen. Van eenvoudig magazijnverwerking tot slimme en complete uitgifte toepassingen.


Termijn facturatie

inkoopfactuur

Met de betaal fasering module van Newbase kun je op een slimme wijze aan de slag met termijnfacturatie. In de taal van de klant de factuur eruit volgens bijvoorbeeld een 10%, 40% en 50% invalshoek. Met meerdere meer en minderwerk opdrachten werken met op projectniveau ongelimiteerde faseringen. Met deze flexibiliteit kun je slim en snel factureren.


Werkbon app met PCA

inkoopfactuur

Met PCA’s app heb je als monteur, vakman of buitendienst-professional de juiste informatie bij de hand. Dat levert duidelijkheid op over de exacte opdracht, te volgen werkinstructies, formulieren, foto’s en klanthistorie. De binnendienst kan de status van een opdracht realtime volgen. En de administratie kan rechtstreeks factureren door integratie met Newbase. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie (add-on).

Werken met prijsafspraken

inkoopfactuur

Maak prijsafspraken met je klanten (of met groepen van klanten) rondom kortingsgroepen, producten en/of spreek een maximale korting per document af. Indien wenselijk per staffel, valuta of per land. Simpelweg op één plek uitgebreide afspraken vastgelegd met minimaal onderhoud.Interne projecten

inkoopfactuur

Naast klant projecten zijn er nog verschillende andere projectsoorten waaronder interne projecten. Interne projecten hebben een interne opdrachtgever en wordt gebruikt om bijvoorbeeld uren op te schrijven. Natuurlijk ook met een volledig logboek en diverse projectmogelijkheden.Planning met PCA

inkoopfactuur

Naast klant projecten zijn er nog verschillende andere projectsoorten waaronder interne projecten. Interne projecten hebben een interne opdrachtgever en wordt gebruikt om bijvoorbeeld uren op te schrijven.
Natuurlijk ook met een volledig logboek en diverse projectmogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden  en voorwaarden voor deze extra functie (add-on).

Klacht projecten

inkoopfactuur

Natuurlijk worden klanten serieus genomen, ook als er een klacht binnenkomt. Met de klacht projecten module binnen Newbase zorg je ervoor dat je ook deze procedure volledig op een ISO wijze in de hand hebt.

Voor alle bovenstaande toepassingen heb je verder onderstaande functies beschikbaar.

inkoopfactuur

Volledige API voor integratie met webshop(s)

Integreer je webshop met onze standaard API koppeling. Dit kan een eenvoudige koppeling zijn tot en met een volledige koppeling inclusief prijsafspraken tot en met dropshipments en product aanmaak aan toe. Met andere woorden, het gehele e-commerce traject zonder tussenkomst van een backoffice medewerker. Vraag naar de mogelijkheden voor deze extra functie (add-on).

Internationaal zakendoen en werken

Op een eenvoudige wijze internationaal zaken doen, of werken in meerdere talen met je producten en diensten, multi valuta, prijzen per product in meerdere valuta, één loketsysteem (One Stop Shop, OSS). Ervaar de kracht van Newbase, waarbij zelfs collega’s in het buitenland met een Engelstalige interface kunnen werken.

inkoopfactuur
inkoopfactuur

Management (Power BI) informatie

Overduidelijke doorklikbare grafieken, instelbaar per jaar, halfjaar, kwartaal, maand, week en dag. Kan worden ingesteld vanuit zeer veel invalshoeken. Met als oogpunt om te kijken op verkoop, inkoop en marge, of vanuit aantallen. Niets meer naar Excel en achterlopen qua informatie maar alles direct inzichtelijk vanuit Newbase. Of maak gebruik via de API van een Microsoft Power BI koppeling. Vraag naar de mogelijkheden voor deze extra functie (add-on).

Slim multi company gebruik

Heb je meerdere bedrijven? Maak gebruik van de multicompany omgeving binnen Newbase. Deel indien wenselijk CRM gegevens, debiteuren, crediteuren, producten en diensten. Laat je medewerkers één keer inloggen en met meerdere petten op met het systeem werken. Niet elke keer opnieuw in- en uitloggen maar simpelweg met één klik documenten omvlaggen naar een andere company. Bepaal per medewerker tot welke companies toegang wordt verleend. Daar word je gelukkig van! Vraag naar de mogelijkheden voor deze extra functie (add-on).

inkoopfactuur
inkoopfactuur

Variabel met widgets bibliotheek in te richten

Newbase wordt volledig aan de hand van voorgedefinieerde slimme sjablonen  geleverd en is op rol niveau volledig verder zelf in te richten. Waar wil je als organisatie het accent leggen? Op de prijsafspraak, op de verkooppijplijn, of juist op marge! Verplaats of verwijder widgets en richt het systeem beter dan exact in op jouw manier met behulp van de uitgebreide widget bibliotheek.

Werken met snelle zoekacties (bibliotheek)

Binnen een module snel je gegevens vinden. Daar heeft Newbase van tevoren al over nagedacht met een uitgebreide zoekbibliotheek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om eigen zoekacties op te slaan en ter beschikking te stellen van je rol. Snel werken met je eigen gegevens en delen van informatie.

inkoopfactuur
inkoopfactuur

Eenvoudig je eigen lijsten (bibliotheek)

Alleen gegevens op je scherm die ook echt gebruikt worden. Per rol bepalen wie wat mag zien, marge overzichten, omzet. Eigen lijsten aanmaken, bewaren en delen met collega’s indien gewenst. Groeperen per accountmanager, land, totalen tonen, en afhankelijk van het privilege exporteren naar Excel. Gewoonweg zeer flexibel.

Kleurenbibliotheek beschikbaar

Een uitgebreide kleurenbibliotheek beschikbaar om de Newbase applicatie naar eigen voorkeur in te stellen.  Op deze manier krijg je een ingerichte omgeving die eruitziet zoals jij dat wilt. Kies uit de thema’s. Tevens in te richten met jouw eigen logo als applicatie logo.

inkoopfactuur

Integratie met Microsoft 365

Koppel je Microsoft 365 omgeving met 2FA aan Newbase en bepaal zelf de mate waarin Newbase kan koppelen.
E-mail met Outlook of Google Gmail.
Relaties met Microsoft Personen.
Afspraken met Microsoft Agenda.
Documenten met Microsoft Sharepoint.
Export naar Microsoft Excel.

Integratie met Google apps

Koppel je Google omgeving met 2FA aan Newbase en bepaal zelf de mate waarin Newbase kan koppelen.
E-mail met Google Gmail.
Afspraken met Google Agenda.
Documenten met Google Drive.
Export naar Google Spreadsheets.

google apps
ISO Logo

ISO gecertificeerd?

Ben je als organisatie ISO gecertificeerd. Met Newbase borg je de kwaliteit en kom je fluitend door een ISO audit heen. Met Newbase is precies inzichtelijk welke medewerkers gekoppeld zijn aan welke rol. Tevens wordt op recordniveau elke wijziging bijgehouden en is inzichtelijk welke medewerker op welke datum en tijd op veldniveau wat heeft gewijzigd. En met het uitgebreide privilege model kun je precies bepalen welke rol welk onderdeel mag zien, wijzigen, verwijderen etc.

Newbase BV - Zekeringstraat 32C - 1014 BS Amsterdam - info@newbase.nl - 020-6111444